Köp-och Leveransvillkor

Allmänt

Winberg Kitchen Tools and Interiors; org.nr. 559222-7689(Shadows and Dust Gotland AB), säljer köksprodukter, inredning och färdiga matvaror via Internet, samtliga priser angivna i SEK och inklusive moms.

Vi reserverar oss för eventuella feltryck i produktinformation, pris och lagersaldo samt att vi förbehåller oss rätten till att ändra priser utan föregående avisering.

Vi levererar enbart inom Sverige men vill du ha en leverans till utlandet så är du välkommen att höra av dig så ska vi göra vårt bästa för att lösa det; info@winberggotland.se

För att handla hos oss via nätet måste du vara myndig, dvs.fyllda 18 år eller ha målsmans skriftliga tillstånd.

När du genomför en beställning så godkänner du samtidigt våra köpvillkor och även att vi registrerar dina uppgifter inklusive email-adress i vårt kundregister.

I kundvagnen visas det totala priset inklusive moms, frakt och produktkostnad. Betalning sker i samband med bekräftat köp.

Kortbetalning

Vi accepterar VISA, MasterCard, American Express samt betalning via Klarna.

Betalningar hanteras inom Sverige av Nets (Läs mer om Nets här). Vid betalningen kan du hitta länkar till villkoren som gäller för respektive betalsätt. För att betala via Nets behöver du acceptera kakor i din webbläsare. Nets policy för hantering av kakor.

 Direktbetalning
Direktbetalning via internetbank. Du kopplas säkert över till din internetbank där du tryggt kan logga in och godkänna ditt köp. Då du betalar via din egen bank så behöver du inte ange några kort eller konto uppgifter. 
När du slutfört ditt köp via internetbanken skickas du automatiskt tillbaka till butiken.
Att betala med direktbetalning medför inga extra kostnader.

KLARNA AB

Vi samarbetar med Klarna AB och använder deras tjänst för fakturabetalning. Det innebär att din faktura och därmed din skuld överförs till Klarna AB, fakturan skickas enbart till din uppgivna emailadress. Betalningsvillkor är 14 dagar efter att beställningen skickats från oss. Du måste vara över 18 år och ha en folkbokföringsadress i Sverige för att få handla på faktura.                                   
Övrigt se Klarna AB Hemsida för köpvillkor.
 

Leverans och frakt

Sista dagen för beställning med möjlighet för leverans innan jul är 15:e December

Leveranstiden anges i kundkorgen under respektive fraktsätt,

Leveranstiden är normalt 2-7 arbetsdagar. Om varan är slut i lager eller är beställningsvara kontaktar vi dig via telefon eller e-mail. Vid varje beställning får du en orderbekräftelse automatiskt via webshopen.

Vi levererar inte till box-adresser.

Ej uthämtade försändelser

Vi förbehåller oss rätten att debitera för ursprunglig frakt,returfrakt samt en hanteringskostnad på 150:-.

Presentinslagning

Är ditt köp en present? Vi slår gärna in så markera detta på din order, vad som ska slås in!

Miljö

Vi återanvänder, i den mån det går, våra leverantörers förpackningar när vi skickar vidare till er kunder. Vi hoppas att ni som vi tycker att innehållet är viktigast!

Returer och Ångerrätt

Blev det inte rätt?

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du 14 dagars ångerrätt från den dag du mottager varan. Ångerrätten innebär att du har rätt att ångra köpet för oanvänd produkt(se undantag nedtill i texten) genom att kontakta köpstället, i detta fall Winberg Kitchen Tools and Interiors,  info@winberggotland.se                                 

Kontakta oss innan ni skickar tillbaka eller om något är fel så löser vi det och du får en retursedel att fylla i som ska medfölja paketet.                                         

Varan ska vara komplett tillbaka till oss vilket innebär att tillbehör, bruksanvisning, produktförpackning, emballage mm skall inkluderas i returen. 

Vi hämtar inte ut paket som skickats mot Postförskott.

Observera att returrätt ej gäller på specialbeställningar, livsmedel (kaffe, kolasåser etc.)

Återbetalning sker inom 30 dagar från att vi mottagit returen med samma betalsätt som använts vid köpet.

Om en tvist skulle uppstå följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Personuppgifter

Vid köp via vår web-shop blir du automatiskt registrerad i vårt kundregister och godkänner därmed att vi lagrar dina personuppgifter i syfte att fullfölja vårt avtal gentemot dig.

Du kan närsomhelst begära information om vilka uppgifter vi har om dig i enlighet med Allmänna Dataskyddsförordningen (GDPR) och om så önskas få samtliga uppgifter raderade.Kontakta oss i sådana fall på info@winberggotland.se eller 0730-253689.